Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: First Face of America

Nova: First Face of America

01/07/2019 | Flixfilm

Se Nova: First Face of America på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Under en farefuld ekspedition i en undersøisk hule afdækker videnskabsfolk et 13.000 år gammelt skelet, som kan give dem ny viden om Amerikas første indbyggere.Se Nova: First Face of America på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nova: First Face of America havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nova: First Face of America ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Nova: First Face of America:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nova: First Face of America er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: First Face of America stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar