Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: First Face of America

Nova: First Face of America

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Nova: First Face of America på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Under en farefuld ekspedition i en undersøisk hule afdækker videnskabsfolk et 13.000 år gammelt skelet, som kan give dem ny viden om Amerikas første indbyggere.


Se Nova: First Face of America på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nova: First Face of America havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nova: First Face of America ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nova: First Face of America herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nova: First Face of America er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: First Face of America stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar