Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Ground Zero Supertower

NOVA: Ground Zero Supertower

01/05/2017 | Flixfilm

NOVA: Ground Zero Supertower på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: N/A
Instruktion: Terri Randall
Skuespillere: N/A
Spilletid: 53 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Kom med tilbage til Ground Zero, og vær vidne til opbygningen af One World Trade Center, den nye skyskraber, som har rejst sig, hvor tvillingetårnene engang stod.

NOVA: Ground Zero Supertower havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til NOVA: Ground Zero Supertower på YouTube.Se NOVA: Ground Zero Supertower på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om NOVA: Ground Zero Supertower ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Ground Zero Supertower stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame NOVA: Ground Zero Supertower, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til NOVA: Ground Zero Supertower er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar