Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Ground Zero Supertower

NOVA: Ground Zero Supertower

01/05/2017 | Ingen kommentarer

Se NOVA: Ground Zero Supertower på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: N/A
Instruktør: Terri Randall
Skuespillere: N/A
Spilletid: 53 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Kom med tilbage til Ground Zero, og vær vidne til opbygningen af One World Trade Center, den nye skyskraber, som har rejst sig, hvor tvillingetårnene engang stod.


Se NOVA: Ground Zero Supertower på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


NOVA: Ground Zero Supertower havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Ground Zero Supertower ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Ground Zero Supertower herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Ground Zero Supertower er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Ground Zero Supertower stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar