Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Ground Zero Supertower

NOVA: Ground Zero Supertower

01/05/2017 | Flixfilm

Se NOVA: Ground Zero Supertower på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: N/A
Instruktør: Terri Randall
Skuespillere: N/A
Spilletid: 53 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Kom med tilbage til Ground Zero, og vær vidne til opbygningen af One World Trade Center, den nye skyskraber, som har rejst sig, hvor tvillingetårnene engang stod.


Se NOVA: Ground Zero Supertower på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNOVA: Ground Zero Supertower havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Ground Zero Supertower ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Ground Zero Supertower herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Ground Zero Supertower er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Ground Zero Supertower stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar