Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Holocaust Escape Tunnel

Nova: Holocaust Escape Tunnel

01/07/2019 | Flixfilm

Nova: Holocaust Escape Tunnel på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et internationalt arkæologhold undersøger en af nazisternes henrettelsespladser i Litauen i håb om at finde en forsvundet flugttunnel, der blev gravet af jødiske fanger.Se Nova: Holocaust Escape Tunnel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nova: Holocaust Escape Tunnel (Koncentrationslejr med flugttunnel) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nova: Holocaust Escape Tunnel på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nova: Holocaust Escape Tunnel (Koncentrationslejr med flugttunnel) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Holocaust Escape Tunnel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nova: Holocaust Escape Tunnel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nova: Holocaust Escape Tunnel (Koncentrationslejr med flugttunnel) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar