Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Inside Einstein’s Mind

NOVA: Inside Einstein’s Mind

01/07/2018 | Flixfilm

Se NOVA: Inside Einstein’s Mind på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Forskere og eksperter diskuterer Albert Einsteins strålende intelligens samt hans teorier og ideer, der ændrede menneskehedens verdensopfattelse.


Se NOVA: Inside Einstein’s Mind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNOVA: Inside Einstein’s Mind (Bag om Einsteins tanker) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Inside Einstein’s Mind (Bag om Einsteins tanker) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Inside Einstein’s Mind herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Inside Einstein’s Mind (Bag om Einsteins tanker) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Inside Einstein’s Mind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar