Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Killer Landslides

NOVA: Killer Landslides

01/05/2017 | Flixfilm

NOVA: Killer Landslides på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Liesl Clark
Skuespillere: N/A
Spilletid: 54 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Videnskabsmænd undersøger årsagerne til jordskredet i Oso i Washington i 2014, som var det værste i årtier.

NOVA: Killer Landslides havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til NOVA: Killer Landslides på YouTube.Se NOVA: Killer Landslides på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om NOVA: Killer Landslides ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Killer Landslides stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame NOVA: Killer Landslides, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til NOVA: Killer Landslides er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar