Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Killer Landslides

NOVA: Killer Landslides

01/05/2017 | Flixfilm

Se NOVA: Killer Landslides på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Liesl Clark
Skuespillere: N/A
Spilletid: 54 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Videnskabsmænd undersøger årsagerne til jordskredet i Oso i Washington i 2014, som var det værste i årtier.


Se NOVA: Killer Landslides på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNOVA: Killer Landslides havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Killer Landslides ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Killer Landslides herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Killer Landslides er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Killer Landslides stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar