Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Life’s Rocky Start

NOVA: Life’s Rocky Start

01/07/2018 | Ingen kommentarer

Se NOVA: Life’s Rocky Start på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Teorien om, at Jordens vigtigste mineraler har sin oprindelse i sten, vil måske inspirere folk til at sætte mere pris på disse halvkedelige objekter.


Se NOVA: Life’s Rocky Start på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


NOVA: Life’s Rocky Start (Livets stenhårde start) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Life’s Rocky Start (Livets stenhårde start) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Life’s Rocky Start herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Life’s Rocky Start (Livets stenhårde start) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Life’s Rocky Start stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar