Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Manhunt – Boston Bombers

NOVA: Manhunt – Boston Bombers

01/05/2017 | Ingen kommentarer

Se NOVA: Manhunt – Boston Bombers på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: N/A
Instruktør: Miles O'Brien
Skuespillere: N/A
Spilletid: 54 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: I dette afsnit kigger vi på moderne teknologis og gammeldags detektivarbejdes betydning i jagten på de mistænkte i forbindelse med bombeattentatet ved Boston Marathon.


Se NOVA: Manhunt – Boston Bombers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


NOVA: Manhunt – Boston Bombers havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Manhunt – Boston Bombers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Manhunt – Boston Bombers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Manhunt – Boston Bombers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Manhunt – Boston Bombers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar