Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Manhunt – Boston Bombers

NOVA: Manhunt – Boston Bombers

01/05/2017 | Flixfilm

Se NOVA: Manhunt – Boston Bombers på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: N/A
Instruktør: Miles O'Brien
Skuespillere: N/A
Spilletid: 54 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: I dette afsnit kigger vi på moderne teknologis og gammeldags detektivarbejdes betydning i jagten på de mistænkte i forbindelse med bombeattentatet ved Boston Marathon.


Se NOVA: Manhunt – Boston Bombers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNOVA: Manhunt – Boston Bombers havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Manhunt – Boston Bombers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Manhunt – Boston Bombers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Manhunt – Boston Bombers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Manhunt – Boston Bombers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar