Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Megastorm Aftermath

NOVA: Megastorm Aftermath

01/05/2017 | Flixfilm

Se NOVA: Megastorm Aftermath på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: N/A
Instruktør: Miles O'Brien
Skuespillere: N/A
Spilletid: 53 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: I oktober 2012 forårsagede superstormen Sandy enorme ødelæggelser, tab af menneskeliv og skader for milliarder af dollars. Hvordan kan vi forberede os på den næste Sandy?


Se NOVA: Megastorm Aftermath på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNOVA: Megastorm Aftermath havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Megastorm Aftermath ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Megastorm Aftermath herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Megastorm Aftermath er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Megastorm Aftermath stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar