Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Megastorm Aftermath

NOVA: Megastorm Aftermath

01/05/2017 | Flixfilm

NOVA: Megastorm Aftermath på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: N/A
Instruktion: Miles O'Brien
Skuespillere: N/A
Spilletid: 53 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I oktober 2012 forårsagede superstormen Sandy enorme ødelæggelser, tab af menneskeliv og skader for milliarder af dollars. Hvordan kan vi forberede os på den næste Sandy?

NOVA: Megastorm Aftermath havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til NOVA: Megastorm Aftermath på YouTube.Se NOVA: Megastorm Aftermath på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om NOVA: Megastorm Aftermath ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Megastorm Aftermath stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame NOVA: Megastorm Aftermath, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til NOVA: Megastorm Aftermath er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar