Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Megastorm Aftermath

NOVA: Megastorm Aftermath

01/05/2017 | Ingen kommentarer

Se NOVA: Megastorm Aftermath på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: N/A
Instruktør: Miles O'Brien
Skuespillere: N/A
Spilletid: 53 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: I oktober 2012 forårsagede superstormen Sandy enorme ødelæggelser, tab af menneskeliv og skader for milliarder af dollars. Hvordan kan vi forberede os på den næste Sandy?


Se NOVA: Megastorm Aftermath på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


NOVA: Megastorm Aftermath havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Megastorm Aftermath ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Megastorm Aftermath herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Megastorm Aftermath er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Megastorm Aftermath stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar