Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Memory Hackers

NOVA: Memory Hackers

01/07/2018 | Flixfilm

Se NOVA: Memory Hackers på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Hjerneforskere studerer, hvordan hukommelsen fungerer, for at udforske en banebrydende ide om at hukommelsen er føjelig og kan bearbejdes af andre end os selv.


Se NOVA: Memory Hackers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNOVA: Memory Hackers (Hacking af hukommelsen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Memory Hackers (Hacking af hukommelsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Memory Hackers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Memory Hackers (Hacking af hukommelsen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Memory Hackers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar