Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Mind of a Rampage Killer

NOVA: Mind of a Rampage Killer

01/05/2017 | Flixfilm

Se NOVA: Mind of a Rampage Killer på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Nova dykker ned i sindet på berygtede massemordere i et forsøg på at finde ud af, hvad der driver en person til at begå så modbydelige forbrydelser.


Se NOVA: Mind of a Rampage Killer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNOVA: Mind of a Rampage Killer havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Mind of a Rampage Killer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Mind of a Rampage Killer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Mind of a Rampage Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Mind of a Rampage Killer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar