Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Mind of a Rampage Killer

NOVA: Mind of a Rampage Killer

01/05/2017 | Ingen kommentarer

Se NOVA: Mind of a Rampage Killer på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Nova dykker ned i sindet på berygtede massemordere i et forsøg på at finde ud af, hvad der driver en person til at begå så modbydelige forbrydelser.


Se NOVA: Mind of a Rampage Killer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


NOVA: Mind of a Rampage Killer havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Mind of a Rampage Killer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Mind of a Rampage Killer herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Mind of a Rampage Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Mind of a Rampage Killer stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar