Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Poisoned Water

Nova: Poisoned Water

01/07/2019 | Flixfilm

Se Nova: Poisoned Water på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar viser, hvordan vandskandalen i byen Flint i Michigan kunne finde sted og ser på langtidsvirkningerne og de langtrukne forsøg på at rette op på skaderne.Se Nova: Poisoned Water på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nova: Poisoned Water havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nova: Poisoned Water ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Nova: Poisoned Water:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nova: Poisoned Water er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Poisoned Water stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar