Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Poisoned Water

Nova: Poisoned Water

01/07/2019 | Flixfilm

Nova: Poisoned Water på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar viser, hvordan vandskandalen i byen Flint i Michigan kunne finde sted og ser på langtidsvirkningerne og de langtrukne forsøg på at rette op på skaderne.

Nova: Poisoned Water havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nova: Poisoned Water på YouTube.Se Nova: Poisoned Water på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nova: Poisoned Water ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Poisoned Water stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nova: Poisoned Water, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nova: Poisoned Water er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar