Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Prediction by the Numbers

Nova: Prediction by the Numbers

01/07/2019 | Flixfilm

Nova: Prediction by the Numbers på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Der er flere prognoser end nogensinde, så denne dokumentar undersøger, hvordan forudsigelser påvirker vores liv, og hvor troværdige statistikker og algoritmer er.

Nova: Prediction by the Numbers havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nova: Prediction by the Numbers på YouTube.Se Nova: Prediction by the Numbers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nova: Prediction by the Numbers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Prediction by the Numbers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nova: Prediction by the Numbers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nova: Prediction by the Numbers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar