Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Prediction by the Numbers

Nova: Prediction by the Numbers

01/07/2019 | Flixfilm

Se Nova: Prediction by the Numbers på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Der er flere prognoser end nogensinde, så denne dokumentar undersøger, hvordan forudsigelser påvirker vores liv, og hvor troværdige statistikker og algoritmer er.Se Nova: Prediction by the Numbers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nova: Prediction by the Numbers havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nova: Prediction by the Numbers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Nova: Prediction by the Numbers:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nova: Prediction by the Numbers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Prediction by the Numbers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar