Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Prediction by the Numbers

Nova: Prediction by the Numbers

01/07/2019

Se Nova: Prediction by the Numbers på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Der er flere prognoser end nogensinde, så denne dokumentar undersøger, hvordan forudsigelser påvirker vores liv, og hvor troværdige statistikker og algoritmer er.


Se Nova: Prediction by the Numbers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nova: Prediction by the Numbers havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Nova: Prediction by the Numbers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nova: Prediction by the Numbers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nova: Prediction by the Numbers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Prediction by the Numbers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar