Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Rise of the Robots

NOVA: Rise of the Robots

01/07/2018 | Flixfilm

Se NOVA: Rise of the Robots på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Ingeniører slutter sig til kampen om af designe topmoderne robotter, der kan udføre menneskelige opgaver, men der ligger store tekniske og etiske udfordringer i vejen.


Se NOVA: Rise of the Robots på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNOVA: Rise of the Robots (Robotterne kommer) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Rise of the Robots (Robotterne kommer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Rise of the Robots herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Rise of the Robots (Robotterne kommer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Rise of the Robots stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar