Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: School of the Future

NOVA: School of the Future

01/07/2018 | Flixfilm

Se NOVA: School of the Future på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Forskere og lærere sætter fokus på hullerne i det amerikanske uddannelsessystem og deler deres visioner for et innovativt og betydningsfuldt læringsmiljø.


Se NOVA: School of the Future på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNOVA: School of the Future (Fremtidens skole) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: School of the Future (Fremtidens skole) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: School of the Future herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: School of the Future (Fremtidens skole) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: School of the Future stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar