Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Search for the Super Battery

NOVA: Search for the Super Battery

01/07/2018 | Flixfilm

Se NOVA: Search for the Super Battery på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Fra lithiumbatteriet til flowbatteriet ser værten David Pogue nærmere på nytænkningen inden for energilagring, som kan give energi til en grønnere fremtid.


Se NOVA: Search for the Super Battery på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNOVA: Search for the Super Battery havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Search for the Super Battery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Search for the Super Battery herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Search for the Super Battery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Search for the Super Battery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar