Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Search for the Super Battery

NOVA: Search for the Super Battery

01/07/2018 | Ingen kommentarer

Se NOVA: Search for the Super Battery på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Fra lithiumbatteriet til flowbatteriet ser værten David Pogue nærmere på nytænkningen inden for energilagring, som kan give energi til en grønnere fremtid.


Se NOVA: Search for the Super Battery på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


NOVA: Search for the Super Battery havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Search for the Super Battery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Search for the Super Battery herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Search for the Super Battery er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Search for the Super Battery stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar