Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Secrets of the Shining Knight

Nova: Secrets of the Shining Knight

01/07/2019 | Flixfilm

Nova: Secrets of the Shining Knight på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En mester og hans hold genskaber dele af en ridders middelalderlige rustning og afprøver dens styrke, mens de genopdager ældgamle hemmeligheder i smedjen.

Nova: Secrets of the Shining Knight havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nova: Secrets of the Shining Knight på YouTube.Se Nova: Secrets of the Shining Knight på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nova: Secrets of the Shining Knight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Secrets of the Shining Knight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nova: Secrets of the Shining Knight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nova: Secrets of the Shining Knight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar