Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Thai Cave Rescue

Nova: Thai Cave Rescue

01/07/2019 | Flixfilm

Se Nova: Thai Cave Rescue på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et internationalt hold af redningsarbejdere er i kapløb med tiden for at redde 12 fodbolddrenge og deres træner, som er fanget i en oversvømmet grotte i Thailand.Se Nova: Thai Cave Rescue på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nova: Thai Cave Rescue havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nova: Thai Cave Rescue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Nova: Thai Cave Rescue:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nova: Thai Cave Rescue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Thai Cave Rescue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar