Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Thai Cave Rescue

Nova: Thai Cave Rescue

01/07/2019 | Flixfilm

Nova: Thai Cave Rescue på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et internationalt hold af redningsarbejdere er i kapløb med tiden for at redde 12 fodbolddrenge og deres træner, som er fanget i en oversvømmet grotte i Thailand.

Nova: Thai Cave Rescue havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nova: Thai Cave Rescue på YouTube.Se Nova: Thai Cave Rescue på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nova: Thai Cave Rescue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Thai Cave Rescue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nova: Thai Cave Rescue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nova: Thai Cave Rescue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar