Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Treasures of the Earth

NOVA: Treasures of the Earth

12/05/2017 | Flixfilm

Se NOVA: Treasures of the Earth på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Jordens overflade er kun en del af planetens historie. Denne serie går under jordens overflade for at finde dens skjulte kræfter, skatte og skønhed.


Se NOVA: Treasures of the Earth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNOVA: Treasures of the Earth (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Treasures of the Earth (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Treasures of the Earth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Treasures of the Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Treasures of the Earth (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar