Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Ultimate Mars Challenge

Nova: Ultimate Mars Challenge

01/07/2019 | Flixfilm

Nova: Ultimate Mars Challenge på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: NOVA samarbejder med videnskabsmændene og ingeniørerne, der var ansvarlige for Curiosity-robottens eksperimenter, og optager dens landing på Mars.

Nova: Ultimate Mars Challenge (Den ultimative Marsudfordring) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nova: Ultimate Mars Challenge på YouTube.Se Nova: Ultimate Mars Challenge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nova: Ultimate Mars Challenge (Den ultimative Marsudfordring) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Ultimate Mars Challenge (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nova: Ultimate Mars Challenge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nova: Ultimate Mars Challenge (Den ultimative Marsudfordring) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar