Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Ultimate Mars Challenge

Nova: Ultimate Mars Challenge

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Nova: Ultimate Mars Challenge på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: NOVA samarbejder med videnskabsmændene og ingeniørerne, der var ansvarlige for Curiosity-robottens eksperimenter, og optager dens landing på Mars.


Se Nova: Ultimate Mars Challenge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nova: Ultimate Mars Challenge (Den ultimative Marsudfordring) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nova: Ultimate Mars Challenge (Den ultimative Marsudfordring) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nova: Ultimate Mars Challenge herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nova: Ultimate Mars Challenge (Den ultimative Marsudfordring) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Ultimate Mars Challenge (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar