Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby

NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby

01/05/2017 | Flixfilm

Se NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: NOVA genåbner en af de mest mærkelige kriminalgåder gennem tiderne for at finde ud af, hvad der virkelig skete med Charles Lindberghs baby og hvorfor.


Se NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar