Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby

NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby

01/05/2017 | Ingen kommentarer

Se NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: NOVA genåbner en af de mest mærkelige kriminalgåder gennem tiderne for at finde ud af, hvad der virkelig skete med Charles Lindberghs baby og hvorfor.


Se NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Who Killed Lindbergh’s Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar