Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » November 13: Attack on Paris

November 13: Attack on Paris

01/06/2018 | 1 kommentar

Se November 13: Attack on Paris på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Barouyr, Benoit, Philippe Boutinaud, Bernard Cazeneuve
Spilletid: 55 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: Overlevende og nødhjælpere fortæller deres personlige historier om den rædsel, venlighed og tapperhed, de oplevede under terrorangrebet i Paris den 13. november 2015.


Se November 13: Attack on Paris på Netflix

Anmeldelse: November 13: Attack on Paris

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


November 13: Attack on Paris (Terrorangrebet i Paris) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om November 13: Attack on Paris (Terrorangrebet i Paris) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til November 13: Attack on Paris herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til November 13: Attack on Paris (Terrorangrebet i Paris) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at November 13: Attack on Paris (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til November 13: Attack on Paris

  1. Stig - kl. 17:26, 03-06-2018:

    Puha, MEGET gribende og stærk dolumentar – man skal slet, slet ikke undgå at blive berørt af det .

    Skriv kommentar