Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » November 13: Attack on Paris

November 13: Attack on Paris

01/06/2018 | 1 kommentar

Se November 13: Attack on Paris på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Barouyr, Benoit, Philippe Boutinaud, Bernard Cazeneuve
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: Overlevende og nødhjælpere fortæller deres personlige historier om den rædsel, venlighed og tapperhed, de oplevede under terrorangrebet i Paris den 13. november 2015.


Se November 13: Attack on Paris på Netflix

Anmeldelse: November 13: Attack on Paris

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


November 13: Attack on Paris (Terrorangrebet i Paris) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. June, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om November 13: Attack on Paris (Terrorangrebet i Paris) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til November 13: Attack on Paris herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til November 13: Attack on Paris (Terrorangrebet i Paris) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at November 13: Attack on Paris (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til November 13: Attack on Paris

  1. Stig - kl. 17:26, 03-06-2018:

    Puha, MEGET gribende og stærk dolumentar – man skal slet, slet ikke undgå at blive berørt af det .

    Skriv kommentar


Telmore