Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » November 13: Attack on Paris

November 13: Attack on Paris

01/06/2018 | Flixfilm

Se November 13: Attack on Paris på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Barouyr, Benoit, Philippe Boutinaud, Bernard Cazeneuve
Spilletid: 55 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Overlevende og nødhjælpere fortæller deres personlige historier om den rædsel, venlighed og tapperhed, de oplevede under terrorangrebet i Paris den 13. november 2015.

November 13: Attack on Paris (Terrorangrebet i Paris) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se November 13: Attack on Paris på NetflixAnmeldelse: November 13: Attack on Paris

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om November 13: Attack on Paris (Terrorangrebet i Paris) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at November 13: Attack on Paris (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame November 13: Attack on Paris, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til November 13: Attack on Paris (Terrorangrebet i Paris) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til November 13: Attack on Paris

  1. Stig - kl. 17:26, 03-06-2018:

    Puha, MEGET gribende og stærk dolumentar – man skal slet, slet ikke undgå at blive berørt af det .

    Skriv kommentar