Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » November 13: Attack on Paris

November 13: Attack on Paris

01/06/2018 | 1 kommentar

Se November 13: Attack on Paris på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Barouyr, Benoit, Philippe Boutinaud, Bernard Cazeneuve
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDB-bedømmelse: 8.3

Resumé: Overlevende og nødhjælpere fortæller deres personlige historier om den rædsel, venlighed og tapperhed, de oplevede under terrorangrebet i Paris den 13. november 2015.


Se November 13: Attack on Paris på Netflix

Anmeldelse: November 13: Attack on Paris

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


November 13: Attack on Paris (Terrorangrebet i Paris) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om November 13: Attack on Paris (Terrorangrebet i Paris) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til November 13: Attack on Paris herunder:Fra premieredatoen (1. juni, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til November 13: Attack on Paris (Terrorangrebet i Paris) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at November 13: Attack on Paris (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.1 kommentar til November 13: Attack on Paris

  1. Stig - kl. 17:26, 03-06-2018:

    Puha, MEGET gribende og stærk dolumentar – man skal slet, slet ikke undgå at blive berørt af det .

    Skriv kommentar


Telmore