Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » November Rule

November Rule

02/11/2016 | Flixfilm

Se November Rule på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Mike Elliott
Skuespillere: Mo McRae, Tatyana Ali, DJ Qualls, La La Anthony
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Iværksætteren Steve afslutter forholdet til sin aktuelle kæreste hver november for at undgå at falde til ro, men han fortryder sit seneste brud.


Se November Rule på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNovember Rule havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om November Rule ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til November Rule herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til November Rule er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at November Rule stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar