Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Now: In the Wings on a World Stage

Now: In the Wings on a World Stage

01/02/2015 | Flixfilm

Se Now: In the Wings on a World Stage på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Jeremy Whelehan
Skuespillere: Kevin Spacey, Maureen Anderman, Stephen Lee Anderson
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Få et kig bag tæppet med hovedrolleindehaver Kevin Spacey, instruktør Sam Mendes og deres samarbejdspartnere fra Bridge Project-opsætningen af Richard III.

Now: In the Wings on a World Stage havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Now: In the Wings on a World Stage på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Now: In the Wings on a World Stage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Now: In the Wings on a World Stage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Now: In the Wings on a World Stage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Now: In the Wings on a World Stage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar