Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Now: In the Wings on a World Stage

Now: In the Wings on a World Stage

01/02/2015 | Flixfilm

Now: In the Wings on a World Stage på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Jeremy Whelehan
Skuespillere: Kevin Spacey, Maureen Anderman, Stephen Lee Anderson
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Få et kig bag tæppet med hovedrolleindehaver Kevin Spacey, instruktør Sam Mendes og deres samarbejdspartnere fra Bridge Project-opsætningen af Richard III.

Now: In the Wings on a World Stage havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Now: In the Wings on a World Stage på YouTube.Se Now: In the Wings on a World Stage på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Now: In the Wings on a World Stage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Now: In the Wings on a World Stage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Now: In the Wings on a World Stage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Now: In the Wings on a World Stage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar