Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Now More Than Ever: The History of Chicago

Now More Than Ever: The History of Chicago

07/04/2017 | Flixfilm

Se Now More Than Ever: The History of Chicago på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, History, Music
Instruktør: Peter Curtis Pardini
Skuespillere: Lee Loughnane, Robert Lamm, Walter Parazaider, James Pankow
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Denne rock-dokumentar fortæller historien bag det berømte band Chicago fra deres rødder i jazz-rock-fusion til toppen af pophitlisterne.


Se Now More Than Ever: The History of Chicago på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNow More Than Ever: The History of Chicago havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Now More Than Ever: The History of Chicago ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Now More Than Ever: The History of Chicago herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Now More Than Ever: The History of Chicago er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Now More Than Ever: The History of Chicago stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar