Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Now You See Me 2

Now You See Me 2

01/04/2018 | Flixfilm

Se Now You See Me 2 på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Jon M. Chu
Skuespillere: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco
Spilletid: 129 min
Land: France, USA
Sprog: English, Mandarin, Cantonese
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Med et nyt medlem i truppen bruger Apokalypsens fire ryttere deres illusionsevner til et kup, der inkluderer en skummel forretningsmand og et revolutionerende apparat.


Se Now You See Me 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Now You See Me 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Now You See Me 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Now You See Me 2:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Now You See Me 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Now You See Me 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar