Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nowhere Boy

Nowhere Boy

20/12/2013 | Flixfilm

Se Nowhere Boy på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Biography, Drama, Music, Romance
Instruktør: Sam Taylor-Johnson
Skuespillere: Aaron Taylor-Johnson, Kristin Scott Thomas, David Threlfall, Josh Bolt
Spilletid: 98 min
Land: UK, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Den karismatiske teenager John Lennon bliver genforenet med sin mor, hvilket skaber splid i familien. Undervejs bliver John venner med Paul McCartney fra Liverpool.


Se Nowhere Boy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNowhere Boy havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nowhere Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nowhere Boy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nowhere Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nowhere Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar