Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nowhere Boy

Nowhere Boy

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Nowhere Boy på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Biography, Drama, Music, Romance
Instruktør: Sam Taylor-Johnson
Skuespillere: Aaron Taylor-Johnson, Kristin Scott Thomas, David Threlfall, Josh Bolt
Spilletid: 98 min
Land: UK, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Den karismatiske teenager John Lennon bliver genforenet med sin mor, hvilket skaber splid i familien. Undervejs bliver John venner med Paul McCartney fra Liverpool.


Se Nowhere Boy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nowhere Boy havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nowhere Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nowhere Boy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nowhere Boy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nowhere Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar