Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nowhere Boys

Nowhere Boys

11/11/2018 | Flixfilm

Se Nowhere Boys på Netflix

Indspilningsår: 2013–2018
Genre: Adventure, Drama, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Darci McDonald, Nicholas Coghlan, Matt Testro
Spilletid: 26 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Fire forskellige teenagedrenge, der ellers aldrig ville være venner, vender tilbage fra en skoletur og befinder sig pludselig i en parallel verden, hvor de ikke eksisterer.

Nowhere Boys (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nowhere Boys på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nowhere Boys (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nowhere Boys (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nowhere Boys, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nowhere Boys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar