Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nowhere Boys

Nowhere Boys

11/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Nowhere Boys på Netflix

Indspilningsår: 2013–2018
Genre: Adventure, Drama, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Darci McDonald, Nicholas Coghlan, Matt Testro, Dougie Baldwin
Spilletid: 26 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Fire forskellige teenagedrenge, der ellers aldrig ville være venner, vender tilbage fra en skoletur og befinder sig pludselig i en parallel verden, hvor de ikke eksisterer.


Se Nowhere Boys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nowhere Boys (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nowhere Boys (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nowhere Boys herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nowhere Boys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nowhere Boys (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar