Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nowhere Man

Nowhere Man

31/10/2019 | Flixfilm

Se Nowhere Man på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hsiao-chuan Chang, Alyssa Chia, Mavis Fan
Spilletid: N/A
Land: Taiwan
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: 5.6

Handling: To forbrydelser, der finder sted med ti års mellemrum, gør livet indviklet for et frygtløst triademedlem, der må flygte fra fængslet for at redde en, han elsker.

Nowhere Man (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nowhere Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nowhere Man (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nowhere Man (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nowhere Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nowhere Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar