Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nowhere to Go

Nowhere to Go

06/03/2022 | Flixfilm

Nowhere to Go på Netflix

Produktionsår: 1958
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Seth Holt, Basil Dearden
Skuespillere: George Nader, Maggie Smith, Bernard Lee
Spilletid: 89 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da en snedig svindler undslipper fra fængslet, vil ingen fra underverdenen hjælpe ham, hvorfor han søger hjælp hos en politibetjents desillusionerede niece.

Nowhere to Go havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nowhere to Go på YouTube.Se Nowhere to Go på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nowhere to Go ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nowhere to Go stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nowhere to Go, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nowhere to Go er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar