Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nowhere to Run

Nowhere to Run

01/01/2022 | Flixfilm

Nowhere to Run på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Action, Drama, Romance
Instruktion: Robert Harmon
Skuespillere: Jean-Claude Van Damme, Rosanna Arquette, Kieran Culkin
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Efter at være uskyldigt dømt for mord flygter Sam fra fængslet og skjuler sig hos enken Clydie og hendes to børn på deres isolerede gård.

Nowhere to Run havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nowhere to Run på YouTube.Se Nowhere to Run på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nowhere to Run ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nowhere to Run stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nowhere to Run, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nowhere to Run er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar