Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » NSFW animationsserien ‘Love, Death and Robots’ er tilbage i maj

NSFW animationsserien ‘Love, Death and Robots’ er tilbage i maj

19/04/2021 | Flixfilm

love death robots saeson 2 premiereStreamingtjenesten Netflix overraskede alt og alle da de i 2019 kunne løfte sløret for serien antologi-serien ‘Love, Death and Robots’, som var lavet af selveste David Fincher (‘House of Cards’, ‘Mindhunter’, ‘Seven’) og Tim Miller, der stod bag publikumsuccesen ‘Deadpool’.

‘Love, Death & Robots’ byder på science fiction, fantasy, horror og komedie-historier, som er primært henvendt til det voksne publikum og NSFW – Not Save For Work!

Nu kan Netflix imidlertid afsløre, at flere afsnit lander på streamingtjenesten den 14. maj.

Samtidig er der blevet frigivet en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Ikke nok med at den nye sæson snart får premiere, så bekræfter Netflix også at ‘Love, Death and Robots’ vender tilbage i 2022 med sæson 3.

Artiklen fortsætter under annoncen

Episoderne i ‘Love, Death & Robots’ har hver en varighed på 5-15 minutter og er skabt af animationsstudier fra hele verden – også Danmark – og byder dermed på hver deres unikke stil, fra 2D til fotorealistisk 3D CGI.

Baseret på traileren er alt ved det samme med finurlige og dystopiske animationer og afsporet robotter!

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Flixfilm anmeldte første sæson og skrev blandt andet;

“Mesterinstruktøren David Fincher og hans ‘Deadpool’-instruktørkollega Tim Miller har slået deres twistede hjerner sammen og det er der kommet en grotesk krabat ud af til glæde for dem af os, der elsker tegnefilm kun for voksne. For ‘Love, Death & Robots’ er en samling på hele atten kortfilm, hver af dem dedikeret til at forskurre hjernecellerne med et væld af bizarre indslag.”

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Love, Death & Robots’ – sæson 1.

Tim Miller har tidligere udtalt, at ‘Love, Death + Robots’ er et drømmeprojekt og at han er så “fucking glad for at kultfilm, tegneserier, bøger og magasiner med fantastisk fiktion er blevet bredt accepteret så man kan tillade sig at lave en serie som denne.”

Se ‘Love, Death & Robots‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra dem 14. maj.
Skriv kommentar