Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NSU German History X

NSU German History X

15/03/2018 | Ingen kommentarer

Se NSU German History X på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter den tyske genforening begynder den nynazistiske undergrundsbevægelse at myrde til højre og venstre, mens politiet kæmper en næsten umulig kamp for at fange dem.


Se NSU German History X på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


NSU German History X (NSU – Nazi-cellen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NSU German History X (NSU – Nazi-cellen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NSU German History X herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NSU German History X (NSU – Nazi-cellen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NSU German History X (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar