Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NSU German History X

NSU German History X

15/03/2018 | Flixfilm

Se NSU German History X på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter den tyske genforening begynder den nynazistiske undergrundsbevægelse at myrde til højre og venstre, mens politiet kæmper en næsten umulig kamp for at fange dem.

NSU German History X (NSU – Nazi-cellen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se NSU German History X på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om NSU German History X (NSU – Nazi-cellen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NSU German History X (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame NSU German History X, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til NSU German History X (NSU – Nazi-cellen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar