Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

NSU German History X

15/03/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Anna Maria Mühe, Ben Münchow, Albrecht Schuch, Sebastian Urzendowsky
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German
IMDB-bedømmelse: 7.4

Resumé: Efter den tyske genforening begynder den nynazistiske undergrundsbevægelse at myrde til højre og venstre, mens politiet kæmper en næsten umulig kamp for at fange dem.


Se NSU German History X på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


NSU German History X (NSU – Nazi-cellen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NSU German History X (NSU – Nazi-cellen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NSU German History X herunder:Fra premieredatoen (15. marts, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til NSU German History X (NSU – Nazi-cellen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at NSU German History X (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar