Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu kan alle se film og serier i Super HD fra Netflix

Nu kan alle se film og serier i Super HD fra Netflix

27/09/2013 | Flixfilm

netflix kvalitet super hdNetflix har netop annonceret, at man nu tilbyder alle medlemmer, uanset internetudbyder, mulighed for at se film og serier i uovertruffen videokvalitet med Super HD. Tidligere havde man kun muligheden hvis ens internetudbyder havde indgået et samarbejde med Netflix.

Videokvaliteten Super HD blev oprindelig introduceret tidligere på året og var kun muligt for de internetudbydere som var en del af Open Connect netværket, hvilket flere af de danske internetudbydere på daværende tidspunkt ikke var. Flere af selskaberne er dog senere kommet med i samarbejde, herunder Stofa, men nu kan man altså se Super HD uanset internetudbyder og om måtte være en del af Open Connect netværket.

Netflix benytter sig af “adaptive streaming” hvilket betyder at videokvaliteten selv skifter afhængigt af hvor hurtigt dit internet er. Det kræver altså en hurtig internetforbindelse på over 7 Mb/s for at kunne se Netflix i Super HD og dermed få rigtig godt billede på dine film og serier.

LÆS OGSÅ   Komedieserien 'Russian Doll' er snart tilbage

Det er endnu ikke alle film og serier som kan ses i Super HD endnu, men der vil være et lille Super HD-logo hvis titlen er tilgængelig i den flotte videokvalitet. For at kunne se Netflix i Herudover er det på nuværende tidspunkt kun følgende platforme der understøtter Super HD: Playstation 3, Apple TV3, Nintendo Wii U, Windows 8 og enkelte Smart TV og Blu-ray afspillere, men Netflix oplyser, at de er ved at udvide muligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Super HD gratis for alle Netflix-medlemmer.
Skriv kommentar