Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu kan du fjerne film og serier fra historikken

Nu kan du fjerne film og serier fra historikken

11/09/2014 | Flixfilm

netflix fjern film serie liste dkEfter ønsker fra medlemmerne har Netflix netop gjort det muligt, at fjerne film og serier fra aktivitetslisten. Det er med andre ord blevet muligt, at fjerne/gemme titler som man har set for nylig.

Man fjerner en film ved at gå ind på sin aktivitetsliste. Der kan findes et direkte link til aktivitetslisten nedenfor. På denne liste kan man se en oversigt over alle de titler som man har set på streamingtjenesten. Modsat tidligere, er der nu et stort kryds (X) ude til højre ud fra hver film eller serie som man kan klikke for at fjerne den pågældende titel. Ved klik, vil titlen blive fjernet fra alle enheder i løbet af 24 timer.

LÆS OGSÅ   'Outer Banks' sæson 4 er allerede på vej

Det er også muligt, at fjerne en hel serie med få klik. Her skal man blot fjerne et afsnit hvorefter man får muligheden for, at fjerne hele serien fra oversigten.

Se din Netflix-aktivitet her: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere var den eneste mulighed for at fjerne titler fra oversigten, at slette sin konto eller oprette en ny profil. Det er dermed bliver meget nemmere.1 kommentar til Nu kan du fjerne film og serier fra historikken

  1. Hanna Hertz - kl. 18:20, 16-03-2018:

    Hej – jeg har en film, der hedder strippers – som jeg gerne vil have slettet – men kan ikke se hvordan man gør som i skriver ovenfor.

    Skriv venligst hvad jeg gør helt nøjagtigt step for step

    Mvh

Skriv kommentar