Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nu kan du flytte din Netflix-profil til anden konto

Nu kan du flytte din Netflix-profil til anden konto

17/10/2022 | Flixfilm

Folk flytter. Familier vokser. Forhold slutter. Men selv med disse livsændringer bør din Netflix-oplevelse forblive den samme.

Sådan introducerer Netflix deres seneste tiltag; Profile Transfer eller som det mundret hedder på dansk; profiloverførelse.

Den nye funktion lader folk, der bruger din konto, overføre en profil – og samtidig beholde de personlige anbefalinger, visningshistorik, film og serier på Min liste, gemte spil og andre indstillinger – når de starter deres eget medlemskab. Betalingsoplysninger overføres dog ikke.

Det er med andre ord streamingtjenestens seneste tiltag for at nudge folk til at betale for deres eget medlemskab og ikke være free-riders.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man må godt dele sin Netflix-konto indenfor husstanden, men det er når man deler sin konto og kodeord med andre udenfor husstanden at problemerne opstår.

LÆS OGSÅ:   'Rick & Morty'-skaber laver Netflix-animationsserie 'The Undervale'

For at overføre en profil skal man navigere til “Overfør profil”, som findes når du holder musemarkøren over profilikonet i menuen på hjemmesiden. Herefter skal man blot følge instruktionerne.

Det skal gøres i en browser på en computer, telefon eller tablet.

Det er ikke muligt at flytte en Netflix-profil til en eksisternede konto.

Funktionen er netop blevet lanceret over hele verden og du vil modtage en mail når du kan benytte Profile Transfer eller profiloverførelse på din konto.




Skriv kommentar