Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nu kan du købe ‘Stranger Things’ som LEGO

Nu kan du købe ‘Stranger Things’ som LEGO

20/05/2019 | Flixfilm

lego stranger things netflixHar du altid drømt om at være med til at jage den onde Demogorgon ud af Hawkins?

Den danske legetøjsproducent LEGO og streamingtjenesten Netflix har lavet den originale serie ‘Stranger Things’ om til et byggesæt, så du samme med vennerne Eleven, Mike, Lucas, Dustin og Will kan beskytte indbyggerne i Hawkins.

Se æsken til LEGO Stranger Things længere nede i artiklen.

LEGO har udviklet et unikt produkt til ‘Stranger Things’ som kan vendes for at skifte mellem virkeligheden og Vrangsiden.

Byers-huset omfatter Wills værelse, dagligstuen og spisestuen. Vrangside-udgaven af huset, der hører til i en anden dimension, har de samme rum som modellen fra den virkelige verden, men med et mørkt, slyngplantedækket, forfaldent udseende, som fans øjeblikkeligt vil genkende fra serien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har tidligere lavet merchandise baseret på deres film og serier, men det er første gang at der er lavet et LEGO-byggeset.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix. Sæson 3 har premiere den 4. juli.

lego stranger things the upside down 3

Facts om LEGO Stranger Things;

Artiklen fortsætter under annoncen

– LEGO Stranger Things legetøj indeholder 8 øjeblikkeligt genkendelige minifigurer fra den populære originale Netflix-serie: Eleven, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, politichef Jim Hopper og den onde Demogorgon.

Byers-huset omfatter en møbleret veranda, dagligstue, spisestue og Wills værelse.

– Dagligstuen indeholder autentiske detaljer fra serien, f.eks. alfabetvæggen med lysfunktion, sofa, sofabord, telefon, økse, klistermærkebesat element af efterlysningsseddel og bjørnefælde til at fange den uhyggelige Demogorgon.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Einstein and the Bomb'

– Wills værelse spiller en central rolle i serien, hvilket denne model også gengiver, bl.a. med detaljer såsom Wills ghettoblaster, seng, skrivebord, skrivebordslampe, tegninger og filmplakater.

– Spisestuen omfatter en lænestol, æsker til julelys, klistermærkebesat element af regler til fantasy-spil og en potteplante.

– Loftsrummet indeholder et klistermærkebesat element af en Mind Flayer-tegning og en troldmandshat til “Will den Vise”.

– Sættet Vrangsiden genskaber stemningen fra den originale Netflix-serie med bl.a. uhyggelige slyngplanter, mørke farver og et forfaldent udseende.

– Politichef Jim Hoppers politibil omfatter et aftageligt tag, der giver nem adgang til det indre, og et græskarelement som reference til sæson 2.

– Tilbehør: Lucas’ slangebøsse og lommelygte, Dustins walkie-talkie og kompas, Mikes lommelygte og walkie-talkie, Hoppers kaffekrus, Joyces lommelygte og tegning af “Will den Vise” samt Elevens vaffel.

– Dette Stranger Things-samlerobjekt indeholder over 2.200 klodser og leveres i 11 poser, så virkelighedens verden og Vrangsiden kan bygges på samme tid og give en fælles byggeoplevelse.

– Modellen er over 32 cm høj, 44 cm bred og 21 cm dyb.

LEGO Stranger Things er i butikkerne fra den 1. juni og kan købes hos de fleste legetøjsforhandlere. Den vejledende pris er 1799 kr.
Skriv kommentar