Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nu kan du spille med Netflix

Nu kan du spille med Netflix

03/11/2021 | Flixfilm

netflix video spil

Nu får du mere ud af Netflix! Fra i dag kan du nemlig spille videospil med Netflix.

Åben din Netflix-app på Android og kast dig over spillene ‘Stranger Things: 1984’, ‘Stranger Things 3: The Game’, ‘Shooting Hoops’, ‘Card Blast’ og ‘Teeter Up’.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

For lidt over en måned siden kunne vi skrive, at Netflix testede spille-funktionen hos deres medlemmer i Polen. Det har øjensynligt vist sig at være en succes siden at streamingtjenesten har valgt at trykke ‘Play’ og lancere videospil til alle deres medlemmer over hele verden – inklusiv Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle medlemmer har adgang til spillene uanset abonnement og de er uden reklamer, gebyr eller in-app køb.

Spillene fremgår side om side med streamingtitlerne på Netflix, og klikker man på et spil sendes man til Google Play-butikken for at downloade spillet. De bliver altså ikke streamet til enheden som det er tilfældet med film og serier på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Hitler and the Nazis: Evil on Trial'

Det er dog som nævnt kun tilgængeligt for Android-brugere – Medlemmer med iPhones må vente lidt endnu, men funktionen og flere spil er på trapperne, meddeler Netflix.

Streamingtjenesten har længe haft interesse for gaming-området. De har tilbudt spil-lignende oplevelser med interaktive titler, hyret folk fra spilindustrien og senest købt spilstudiet Night School Studios.

Årsagen skal naturligvis ses som et tiltag til at fange potentielle kunders interesse og tid. Tid er nemlig Netflix største konkurrent. Der er kun 24 timer i døgnet så det gælder om at fastholde medlemmerne i så mange timer som muligt – uanset om de vil se film, serier eller spille spil.
Skriv kommentar