Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu kan du stoppe automatiske trailers på Netflix

Nu kan du stoppe automatiske trailers på Netflix

07/02/2020 | Flixfilm

Nu kan du stoppe automatiske trailers på NetflixTrailers, som afspiller automatisk når man browser efter en film eller serie, er uden tvivl den mest udskældte funktion på streamingtjenesten Netflix.

Nogle medlemmer elsker, at de automatiske previews hurtigt giver en indikation om en pågældende film eller serie er interessant, mens andre har hadet funktionen som de mener er påtrængende og irriterende – især med lyd – fremgår det af tilbagemeldinger fra alverdens Netflix-abonnenter.

Nu kan Netflix dog meddele, at de har lyttet til kritikken og det er dermed nu muligt, at de-aktivere autoplay-funktionen.

Sådan stopper du autoplay på Netflix;

1. Log ind på Netflix på en computer eller web-browser.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Klik på ‘Administerer profiler’ i menuen øverst til højre.

3. Vælg den profil du ønske at ændre.

4. Fjern flueben ved ‘Afspil automatisk previews, mens du søger, på alle enheder.’

LÆS OGSÅ   Netflix ramt af inflation: Medlemmerne smutter

Nu vil der ikke længere afspilles automatiske trailers når du kigger efter underholdning på Netflix.

Der kan gå lidt tid inden at ændringen slår igennem på alle enheder. Man kan eventuelt skifte mellem to profiler for at fremskynde processen, lyder det fra Netflix.

Hvis det ønskes, er det også muligt under menupunktet ‘Administerer profiler’, at slå automatisk afspilning af næste episode i en serie fra. Netflix vil dermed ikke længere automatisk påbegynde på næste afsnit af en serie man er i gang med at streame.1 kommentar til Nu kan du stoppe automatiske trailers på Netflix

  1. Ken - kl. 14:55, 27-02-2020:

    Det passer ikke. Når jeg trykker ind på en film for at læse nærmere om den, så starter den stadig med at afspille den efter få sekunder, selvom det slet ikke er det jeg ønsker.
    Pisse irriterende

Skriv kommentar