Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu kan du tilmelde dig Netflix direkte på iPad og iPhone

Nu kan du tilmelde dig Netflix direkte på iPad og iPhone

25/09/2015 | Flixfilm

ipad iphone netflixNu har Netflix gjort det muligt, at tilmelde sig streamingtjenesten direkte fra Netflix-appen på iPad og iPhone. I anledningen af den nye funktion har Netflix udsendt en sjov reklame-video med Suzanne og Taystee fra Orange Is the New Black som du kan se nederst i artiklen.

Det har ikke tidligere været muligt, at tilmelde sig Netflix på iPhone og iPad, da Apple generelt tager 30% af indtægterne, som bliver genereret gennem applikationerne og AppStore. Netflix har øjensynligt ikke været interesseret i at dele indtægterne for abonnementerne, men det lader til at de to virksomheder er blevet enige om en aftale, hvor Apple sandsynligvis får en mindre del end 30%.

Den nye tilmeldningsmulighed betyder også, at hvis man ligger inde med et iTunes gavekort, så kan man nu bruge dette til at betale sit Netflix-abonnement.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 8 – 2023)

Netflix-medlemsskabet på iPad og iPhone koster det samme på alle andre platforme, hvilket ikke altid er tilfældet med underholdningstjenesterne. Det koster f.eks. mere at oprette sig et Spotify-abonnement på iPhone end det gør via computeren, da Spotify har valgt at pålægge den ekstraudgift, som går til at betale Apple, over til deres kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man har i længere tid kunnet tilmelde sig Netflix direkte på Apple TV, men nu er muligheden altså også kommet til iPad og iPhone.

Netflix-app’en kan hentes gratis i Apple App Store.Skriv kommentar