Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nu kan du tilmelde dig Netflix direkte på iPad og iPhone

Nu kan du tilmelde dig Netflix direkte på iPad og iPhone

25/09/2015 | Flixfilm

ipad iphone netflixNu har Netflix gjort det muligt, at tilmelde sig streamingtjenesten direkte fra Netflix-appen på iPad og iPhone. I anledningen af den nye funktion har Netflix udsendt en sjov reklame-video med Suzanne og Taystee fra Orange Is the New Black som du kan se nederst i artiklen.

Det har ikke tidligere været muligt, at tilmelde sig Netflix på iPhone og iPad, da Apple generelt tager 30% af indtægterne, som bliver genereret gennem applikationerne og AppStore. Netflix har øjensynligt ikke været interesseret i at dele indtægterne for abonnementerne, men det lader til at de to virksomheder er blevet enige om en aftale, hvor Apple sandsynligvis får en mindre del end 30%.

Den nye tilmeldningsmulighed betyder også, at hvis man ligger inde med et iTunes gavekort, så kan man nu bruge dette til at betale sit Netflix-abonnement.

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

Netflix-medlemsskabet på iPad og iPhone koster det samme på alle andre platforme, hvilket ikke altid er tilfældet med underholdningstjenesterne. Det koster f.eks. mere at oprette sig et Spotify-abonnement på iPhone end det gør via computeren, da Spotify har valgt at pålægge den ekstraudgift, som går til at betale Apple, over til deres kunder.

Man har i længere tid kunnet tilmelde sig Netflix direkte på Apple TV, men nu er muligheden altså også kommet til iPad og iPhone.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix-app’en kan hentes gratis i Apple App Store.
Skriv kommentar