Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu kommer efterfølgeren til kontroversiel, erotisk Netflix-film; ‘365 Days’

Nu kommer efterfølgeren til kontroversiel, erotisk Netflix-film; ‘365 Days’

08/04/2022 | Flixfilm

365 days netflix the day

I sommeren 2020 da første nedlukning under coronapandemien begyndte at slippe sit tag, havde streamingtjenesten Netflix premiere på den polske film ‘365 Days‘ aka ‘365 Dni’.

Normalt vil en polsk spillefilm gå under radaren hos de fleste, men handlingen hvor en temperamentsfuld leder i et kedeligt forhold bliver offer for en dominerende mafiaboss, der kidnapper hende, og giver hende ét år til at forelske sig i ham, var noget som kunne få Netflix-medlemmerne til at sidde klistret til skærmen.

Det erotiske drama lå nemlig flere gange på førstepladsen i Danmark over de mest streamede film og strøg direkte ind på Netflix top 10 i mere end 90 lande, samt var den fjerde mest søgte film på Google i 2020.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den enorme succes kunne Netflix naturligvis ikke sidde overhørig og i 2021 kunne streamingtjenesten således afsløre, at der ikke blot var én, men to efterfølgere på vej.

Den første sveddryppende efterfølger ‘365 Days: This Day’ er nu klar, og den kan ses på Netflix fra den 27. april.

LÆS OGSÅ   'Locke & Key' slutter efter sæson 3

Se traileren nederst i artiklen.

Laura og Massimo er tilbage og stærkere end nogensinde i ‘365 Days: This Day’, men Massimos familiebånd og en mystisk mand, der sværmer for Laura, gør turtelduernes liv en kende besværligt.

Den første film blev slagtet af anmeldere, men måske fik den succes pga. af det frække emne, eller også var det opmærksomheden på de kontroversille temaer, der “glamouriserer sexhandel, kidnapning og voldtægt”, lød det dengang fra sangeren Duffy, som forlangte at Netflix fjernede filmen fra deres udvalg.

Der blev også lavet en underskriftindsamling for at få Netflix til at fjerne ‘365 Days’. Selvom at den ramte mere end 95.000 underskrifter, så er filmen fortsat tilgængelig på streamingtjenesten.

Se ‘365 Days‘ på Netflix Danmark. ‘365 Days: This Day’ kan ses fra den 27. april.
Skriv kommentar