Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nu kommer sidste sæson af Matt Groenings ‘Disenchantment’

Nu kommer sidste sæson af Matt Groenings ‘Disenchantment’

01/08/2023 | Flixfilm

Matt Groening, skaberen af ‘The Simpsons’ og ‘Futurama’, vender tilbage til Netflix med de sidste episoder af sin Netflix-serie ‘Disenchantment’ i september.

Netflix bekræfter dette og løfter sløret for traileren til den femte og sidste sæson, som kan ses nederst i artiklen.

I serien har man fulgt prinsesse Bean, der udvikler sig fra at være en modvillig prinsesse til at blive en modig oprører. Nu står hun over for en endelig konfrontation med sin onde mor, Dronning Dagmar.

Animationsserien følger Bean, en ung og festlig prinsesse, på hendes uheldige eventyr sammen med hendes skæve ven, Elfo, og hendes personlige dæmon, Luci, i det forfaldne middelalderrige, Dreamland. Undervejs møder de en række mærkelige skabninger som orker, harper, dværge, ånder, trolde, hvalrosser og mange mærkelige mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var store forventninger til ‘Disenchantment’ da første sæson havde premiere i 2018, da den som bekendt er lavet af den anerkendte tegnefilmskaber Matt Groening. Anmeldelserne blev dog noget blandet, og de efterfølgende sæsoner har levet et relativt stille liv på streamingtjenesten uden den store opmærksomhed.

LÆS OGSÅ:   Monsterhittet 'Troll' får en efterfølger

I serien er stemmerne indtalt af talentfulde skuespillere, herunder Abbi Jacobson (Bean), Nat Faxon (Elfo), og Eric Andre (Luci), sammen med John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding og Lucy Montgomery.

Se ‘Disenchantment‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 kan ses fra den 1. september.
Skriv kommentar