Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nu kommer ‘The Good Doctor’ sæson 4 på Netflix

Nu kommer ‘The Good Doctor’ sæson 4 på Netflix

09/10/2022 | Flixfilm

Da streamingtjenesten Netflix for få uger siden havde premiere på nye episoder af det amerikanske sygehusdrama ‘The Good Doctor’ vakte det stor glæde hos seriens mange fans i Danmark.

Glæden var dog kort, da det viste sig at Netflix havde sprunget en sæson over.

På daværende tidspunkt kunne man kun streame de tre første sæsoner af ‘The Good Doctor’, men Netflix tilføjede sæson 5. Streamingtjenesten havde simpelthen sprunget sæson 4 over til stor frustration hos mange.

Hvad der var årsagen til at Netflix gik direkte fra ‘The Good Doctor’ sæson 3 til sæson 5, vides ikke, men nu er streamingtjenesten klar til at råde bod på sagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har nemlig bekræftet, at ‘The Good Doctor’ sæson 4 vil kunne streames fra den 3. november.

Det er omtrent en måned efter at sæson 4 blev tilføjet til udvalget.

‘The Good Doctor’ handler om en talentfuld kirurg med autisme og savant-syndrom, der bliver ansat på et prestigefyldt hospital, hvor han dog møder skepsis fra både patienter og personale.

LÆS OGSÅ:   Adam McKay dropper Netflix-film med Robert Pattinson, Amy Adams og Robert Downey Jr.

Serien er en amerikansk udgave af en sydkoreansk serie af samme navn, og på rollelisten finder man blandt andet Freddie Highmore (‘Charlie & Chokoladefabrikken’), Nicholas Gonzalez (‘Pretty Little Liars’) og Antonia Thomas (‘Lovesick’).

Der er mere ‘The Good Doctor’ i vente på Netflix de kommende år. For i USA har der nemlig lige været premiere på sæson 6, som må formodes at komme på streamingtjenesten her i Danmark til næste år.

Se ‘The Good Doctor‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 kan ses fra den 3. november.
Skriv kommentar