Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu på Flixfilm: Netflix linkes med IMDb

Nu på Flixfilm: Netflix linkes med IMDb

22/05/2014 | Flixfilm

netflix imdb flixfilm danmarkTjekker du altid IMDb inden du ser en film på Netflix? Så er der hermed godt nyt for Flixfilm.dk har lanceret en ny funktion, således man nemt kan finde flere detaljer om de nyeste film og serier på Netflix.

Den nye funktion, som blev introduceret for et par uger siden betyder, at man ved et enkelt klik kan få oplyst flere informationer om en titel, heriblandt genre, rolleliste og rating. Linket til IMDb finder man ude til højre i oversigten på Flixfilm.dk.

IMDb (Internet Movie Database) er en online filmdatabase med informationer omkring stort set alle film og serier. Det er i særdeleshed karakteren fra IMDb som mange benytter sig af. Karakteren på IMDb er baseret på brugeranmeldelser og mange mener den giver et mere retvisende billede end andre ratingsystemer, heriblandt Netflix eget. Jo højere karakter, jo bedre skulle filmen gerne være. Bemærk at IMDb er en amerikansk side og derfor er sproget på hjemmesiden også på engelsk.

LÆS OGSÅ   Netflix sender Nikolaj Coster-Waldau ud på isen i 'Against The Ice'

Det er dog ikke altid IMDb formår, at finde den korrekte titel. Det er ofte hvis der er tale om en meget smal film eller hvis det f.eks. er tegnefilmsserier, som er blevet udsendt direkte på video. Størstedelen af tilføjelserne på Netflix vil dog kunne findes på IMDb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi håber du vil tage godt imod den nye funktion.    Skriv kommentar