Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu på Netflix: Agent Carter sæson 2

Nu på Netflix: Agent Carter sæson 2

21/01/2016 | Flixfilm

agent carter sæson 2 netflix danmarkBlot ét døgn efter at vi på Flixfilm.dk kunne afsløre, at den nye sæson af Marvel-serien Agent Carter, snart ville komme på Netflix Danmark, har serien netop fået premiere på streamingtjenesten. Dermed kan Agent Carter sæson 2 nu ses på Netflix Danmark.

Det er dog ikke hele sæson 2, der kan ses med det samme. Årsagen er at seriens sæson 2 netop nu vises på amerikansk tv og derfor har det ikke været muligt for Netflix at erhverve sig rettighederne før disse er blevet vist. Det betyder dog, at Netflix vil have premiere på et nyt afsnit blot 48 timer efter at det har været vist og eftersom Agent Carter vises om tirsdagen i USA, kan du forvente at der bliver et nyt afsnit tilgængeligt på Netflix Danmark hver torsdag.

På nuværende tidspunkt er de første to episoder klar på Netflix Danmark, mens 3. afsnit kan ses fra d. 28 januar. Afsnit 4 skulle gerne ligge klar på Netflix d. 4. februar.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 49 – 2022)

Den første sæson af Agent Carter fandt sted i 1946, hvor Peggy Carter (spillet af Hayley Atwell) skulle balancere sit liv som kedelig kontorarbejder, mens hun assisterede Howard Stark, der var blevet sigtet for at handle med våben. I sæson 2 flytter Carter fra New York til Los Angeles hvor hun blandt nye venner og en potential kæreste, skal håndtere de dødelige trusler fra en anonym gruppe, der er opstået i lyset af Anden Verdenskrig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Find Agent Carter sæson 1 og 2 på Netflix Danmark.1 kommentar til Nu på Netflix: Agent Carter sæson 2

  1. Lars - kl. 09:44, 17-10-2017:

    Er der nogen nyheder om hvad der skete med den norske serie NOBEL som bare pludselig forsvandt få dage efter den var lagt op ??

Skriv kommentar