Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nu på Netflix: Better Call Saul sæson 2

Nu på Netflix: Better Call Saul sæson 2

16/02/2016 | Flixfilm

better call saul sæson 2 netflix dkI dag har streamingtjenesten premiere på anden sæson af Breaking Bad spin-off-serien Better Call Saul om den famøse advokat Saul Goodman. Da serien vises sideløbende på amerikansk tv er det ikke hele sæson 2, der kan ses med det samme, men der kommer ét nyt afsnit hver uge.

I sæson 2 af Better Call Saul kommer vi tættere på de begivenheder, som, på godt og ondt, var med til at forvandle Jimmy til det alter ego, som vi kender fra Breaking Bad. Jimmys forhold til Kim Wexler bliver tættere, mens hans forhold til broren Chuck McGill bliver mere og mere indviklet, og Mike drages mere ned i den kriminelle underverden. I takt med at Jimmy forvandler sig til “it’s all good man”, står han overfor umulige valg, som bliver afgørende for fremtiden. Vi kommer tættere på Jimmy og hans baggrund, møder nye helt nye karrakterer og støder på et par gamle kendinge fra Breaking Bad-universet.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Serien har Bob Odenkirk i hovedrollen som Jimmy McGill, Jonathan Banks som Mike Ehrmantraut, Michael McKean som Chuck McGill, Rhea Seahorn som Kim Wexler, Patrick Fabian som Howard Hamlin og Michael Mando som Nacho Varga.

Better Call Saul er efterfølgeren til den prisvindende serie Breaking Bad, hvis skaber Vince Gilligan og forfatter/producer Peter Gould også står bag Better Call Saul.

Se Better Call Saul sæson 1+2 på Netflix Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar