Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu på Netflix: Better Call Saul

Nu på Netflix: Better Call Saul

09/02/2015 | Flixfilm

better call saul netflix danmark premiereNu kan du se første afsnit af Breaking Bad spin-off serie Better Call Saul, om den nådesløse advokat Saul Goodman på Netflix Danmark.

Årsagen til at det kun er første episode af Better Call Saul, der er blevet tilføjet og ikke hele sæsonen er at serien vises sideløbende på amerikansk tv og det derfor først kan ses på streamingtjenesten når det er blevet vist derovre.

Der er ialt 10 episoder af Better Call og der kommer nye afsnit hver tirsdag omkring kl 8.00 om morgenen – med undtagelse af afsnit 2, der får premiere dagen efter afsnit 1. Herunder kan du se hvornår der kommer flere afsnit af Better Call Saul på Netflix Danmark;

Afsnit 1 – Premiere 9. februar
Afsnit 2 – Premiere 10. februar
Afsnit 3 – Premiere 17. februar

Artiklen fortsætter under annoncen

Afsnit 4 – Premiere 24. februar
Afsnit 5 – Premiere 3. marts
Afsnit 6 – Premiere 10. marts

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 9 – 2022)

Better Call Saul er lavet af Vince Gilligan, som også stod bag den succesfulde Breaking Bad om den kræftramte kemilærer Walter White, der vælger at producere stoffer for at kunne klare de hård økonomiske vilkår. I Better Call Saul følger man advokaten Saul Good man (Bob Odenkirk) i årene inden han blev advokat for Walter White.

Vince Gilligan har udtalt, at ingen af de øvrige velkendte skuespillere fra Breaking Bad medvirker i Better Call Saul. Man skal dermed ikke forvente et comeback fra Walter White.

Det er allerede blevet annonceret, at der kommer en sæson 2 af Better Call Saul, som Netflix ligeledes har købt rettighederne til.

Se Better Call Saul på Netflix Danmark: Link.
Skriv kommentar