Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu på Netflix: Bloodline

Nu på Netflix: Bloodline

21/03/2015 | Flixfilm

bloodline netflixNetflix har netop tilføjet den dramatiske thriller-serie Bloodline til streamingtjenesten. Serien er produceret af Netflix og er den næste i række af populære serier som Orange is the New Black, Marco Polo og House of Cards.

Bloodline handler om familien Rayburn, der betragtes som hårdtarbejdende samfundsstøtter i Florida Keys, men de har en grusom fortid. Da familiens sorte får kommer hjem i anledning af 45-års jubilæet for forældrenes hotel, truer han med at afsløre familiens mørke hemmeligheder og sætter dermed sine søskendes loyalitet på spidsen.

Serien har fået utrolig flotte anmeldelser fra de amerikanske og så vel danske medier og den henvender sig til fans af danske dramaserier som Arvingerne og Borgen.

I Bloodline medvirker bl.a. Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises), Kyle Chandler (Friday Night Lights), Sam Shepard (The Right Stuff) og Sissy Spacek (Carrie). Serien er skabt og produceret af Todd A. Kessler, Daniel Zelman, og Glenn Kessler, som tidligere har været involveret i produktionen af bl.a. Damages og The Sopranos.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 21 – 2023)

Første sæson er på 13 episoder og de kan alle ses med det samme. Det er meget muligt der kommer flere sæsoner når man tager de flotte anmeldelser i betragtning, men Netflix har endnu ikke annonceret om flere afsnit er på vej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Bloodline på Netflix Danmark: Link.
2 kommentarer til Nu på Netflix: Bloodline

  1. Lære - kl. 10:59, 22-03-2015:

    Ved i om der snart kommer Desperate Houswives på Netflix ?

  2. Lærke - kl. 11:01, 22-03-2015:

    Ved i om der snart kommer Desperate Housewives på Netflix ?

Skriv kommentar