Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nu på Netflix: ‘Cloverfield 3’

Nu på Netflix: ‘Cloverfield 3’

05/02/2018 | Flixfilm

Surprise! Netflix leverede den helt store overraskelse under nattens Super Bowl, da streamingtjenesten fremviste første trailer til ‘The Cloverfield Paradox’ samt at den ville være tilgængelig lige efter kampen.

Kampen er slut og ‘The Cloverfield Paradox‘ kan altså nu ses på Netflix Danmark.

Der har forud for Super Bowl været rygter om at Netflix havde købt rettighederne til filmen og at de ville offentliggøre en trailer under kampen, men ingen havde ventet at Netflix ville gøre filmen tilgængelig – over hele verden – med det samme.

‘The Cloverfield Paradox’ er den tredje film i serien om fremmed væsners overtagelse af jorden. I etteren ‘Cloverfield’ fra 2008 blev New York indtaget af et kæmpemonster, mens toeren ’10 Cloverfield Lane’ bød på klaustrofobisk spænding i et beskyttelsesrum. I ‘The Cloverfield Paradox’ er historien rykket ud i rummet, hvor det angiveligt bliver afsløret hvordan menneskene fik kontakt til de fjendtlige væsner.

Her er den officielle beskrivelse af ‘The Cloverfield Paradox’;

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Artiklen fortsætter under annoncen

I en nær fremtid arbejder en gruppe internationale astronauter på en rumstation med et fælles mål om at løse energikrisen på jordkloden. Mens de kredser om en planet på krigens rand, tester nogle forskere en opfindelse, der kan løse energikrisen. Men de konfronteres med en dyster alternativ virkelighed.

Se traileren til ‘The Cloverfield Paradox’ nederst i artiklen.

‘The Cloverfield Paradox’ er produceret af J. J. Abrams, og Daniel Brühl (‘Inglourious Basterds’), Elizabeth Debicki (‘Guardians of the Galaxy Vol. 2’), Aksel Hennie (‘The Martian’) Gugu Mbatha-Raw (‘Beauty and the Beast’) m.fl. medvirker i filmen.

Se ‘The Cloverfield Paradox‘ på Netflix Danmark. ‘Cloverfield’ og ‘10 Cloverfield Lane‘ kan også findes på Netflix.
Skriv kommentar