Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Nu på Netflix: Hænderne Fulde (Full House)

Nu på Netflix: Hænderne Fulde (Full House)

27/05/2016 | Flixfilm

44263_18Nu kan du endelig få et gensyn med Onkel Jesse, Rebecca, Joey, Danny, D.J, Stephanie, og ikke mindst Michelle Tanner fra Hænderne Fulde (Full House), da Netflix Danmark netop har tilføjet tv-klassikeren til streamingtjenesten. Alle 8 sæsoner og dermed alle 192 afsnit af Hænderne Fulde kan nu ses på Netflix Danmark.

Det er blot få måneder siden at Netflix havde premiere på den nye serie Hænderne Endnu Mere Fulde (Fuller House), hvor de samme skuespillere fra den originale serie medvirker, men fans af serien har været ængstelige for også at se den originale serie, som blev vist på TV fra 1987-1995. Nu har de altså chancen for genopleve spektaklerne i huset i San Francisco.

Hænderne Fulde handler om Danny Tanner (Bob Saget), der er blevet enkemand med tre børn, efter hans hustru er omkommet i en bilulykke (det er sket før seriens start. For at hjælpe Danny med at passe sine tre børn flytter de to venner Jesse og Joey ind i huset.

LÆS OGSÅ   Netflix frigiver ny teaser til Guillermo Del Toros 'Pinocchio'

Mary-Kate og Ashley Olsen, som valgte ikke at være med i den nye udgave af serien, kan ses i rollen som datteren Michelle Tanner, mens også John Stamos, Bob Saget, Dave Coulier, Candace Cameron, Jodie Sweetin med flere medvirker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Hænderne Fulde (Full House) på Netflix Danmark fra i dag.3 kommentarer til Nu på Netflix: Hænderne Fulde (Full House)

 1. Sofie - kl. 18:00, 03-06-2020:

  Why did Netflix remove “full House” from Netflix, wow im mad, i love this serie, and now it’s just gone.
  Get it back!!

 2. sigrid - kl. 21:05, 08-11-2020:

  Jeg elsker den serie kan den ikke komme igen

 3. Hænderne fulde - kl. 18:33, 05-02-2022:

  Kan den ikke komme igen

Skriv kommentar