Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nu på Netflix: Hemlock Grove sæson 2

Nu på Netflix: Hemlock Grove sæson 2

11/07/2014 | Flixfilm

hemlock grove netflix danmark sæson 2 gyserNu kan du streame anden sæson af den uhyggelige thrillerserie fra Netflix; Hemlock Grove. Den nye sæson er på 10 episoder og byder på endnu flere gys og blodige scener end seriens første sæson, som også kan ses på Netflix.

I første sæson af Hemlock Grove blev mordet på den 17-årige Brooke Bluebell efterforsket hvilket bragte byens uhyggelige hemmeligheder frem i lyset. I den nye sæson fortsætter der med at ske nye mysterier i den lille by, der er besat af onde kræfter.

Det var kort efter premieren på sæson 1, at Netflix afslørede at serien ville blive fulgt op af yderligere en sæson. Streamingtjenesten har endnu ikke meldt noget ud omkring hvorvidt der også kommer en sæson 3, men i så fald vil den givetvis blive bekræftet inden for de næste par måneder.

LÆS OGSÅ:   Hajer terroriserer Paris i ny Netflix-film

Thriller-serien Hemlock Grove er skabt af og produceret af Eli Roth, som har stået bag gysersucceser som Cabin Fever og Hostel. Blandt seriens skuespillere finder man Famke Janssen (X-Men) og Bill Skarsgård. I sæson 2 kan man endvidere stifte bekendtskab med Madeline Brewer (Orange is the New Black) og Madeleine Martin (Californication).

Hemlock Grove er en original serie fra Netflix og derfor kan serien kun ses på denne streamingtjeneste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Hemlock Grove sæson 2 på Netflix Danmark: Link.
Skriv kommentar